04
MAR
2014

Què et costa afrontar a la vida?

Encara que el passat i la situació personal de cadascú difereixi molt, el comú denominador és el fet que la por impedeix que tots nosaltres experimentem la vida com realment la desitgem.

Les necessitats semblen ser tan variades… Ho sembla fins que una persona profunditza més i estudia la causa subjacent de totes les seves pors… I les de les altres persones.

Una de les “qualitats” de la por és que tendeix a impregnar molts sectors de la nostra vida.

Per exemple, si una persona té por de ser rebutjada, aquesta por pot afectar quasi totes les facetes de la seva vida: els seus amics, les seves relacions íntimes, les seves entrevistes per aconseguir una feina, etcètera. El rebuig és el mateix… es trobi on es trobi.

De manera que comences a protegir-te a tu mateix, i com a resultat, et limites enormement.

El problema és que sovint trobem excuses per no fer les coses “ho faré quan estigui preparat, quan em senti millor”. És el joc del “Llavors/quan” segons Susan Jeffers que ens porta a posposar els nostres objectius sempre al futur, que mai no arriba…

Quan es posen els mitjans per a que passi alguna cosa, no solament la por es dissol sinó que s’obté un gran premi afegit: es progressa molt en el camí de la confiança en un/a mateix/a.

Deixi el seu Comentari

*

captcha *